des de fa molt de temps, sempre en tinc de fetes.
Poseu dins d'una cassola amb una mica d'oli cebes tallades a llunes, albergínia i carbassó tallats a dauets petits per aquest ordre.
S'hi pot posar pebrot verd, vermell i groc. Jo no n'hi poso, que a casa no els agrada. Potser si en trobo de groc si, que em fa l'efecte que té un sabor més suau.
S'ha d'anar ofegant fins que estan fetes. Hi ha variacions....... de vegades hi poso herbes de provença - amb una mica més d'alfàbrega seca, de vagades hi poso tamàquet - i queda com una samfaina, i la majoria de vegades hi poso una barreja d'espècies - curry amb una mica més de comí i de canyella.
Aquestes verdures saltejades, van bé per acompanyar una carn, un arròs, una pasta o per fer una coca.
Moltes vegades, amb aquestes verdures en faig una Quiche. Us donaré una bona idea, per fer la quiche, en comptes de crema de llet, hi poso crema de soja, i queda igual o més bona que amb crema de llet.
En fi, com veieu, aquesta barreja de verdures - que l'hauria de batejar! - forma part del menú de casa meva diariament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada